Inschrijvingen nieuwe pups.

Iedereen welkom.

Het inschrijven van je nieuwe pup kan iedere 1ste woensdag en -zondag van de maand.

Zondag, 5 juni = Pinksteren = gesloten.  De inschrijvingen voor deze maand zullen doorgaan op woensdag 1 juni en woensdag 8 juni.

Vaak zijn er meerdere personen die graag willen inschrijven en het kan dus zijn dat u even dient te wachten. Kom dus zeker op tijd (20 min voor de start van de les), zodoende bent u nog voor aanvang van de les ingeschreven en kan u onmiddellijk starten. Om het één en ander vlotter te laten verlopen, vragen we om vooraf reeds een inschrijvingsformulier van de website te downloaden en ingevuld mee te brengen.

U krijgt dan specifieke uitleg tijdens de eerste les. Deze uitleg wordt enkel op de eerste woensdag en -zondag van de maand gegeven.

Voor het inschrijvingsformulier in MS Word, liefst voor de leesbaarheid graag in Word invullen en afdrukken,  Klik Hier

Wat brengt u mee?

Inentingsboekje (= boekje dierenarts)

Vaste halsband (we gebruiken geen stropketting of halster onder de 6 maanden om beschadigingen bij de hond te voorkomen)

Gewone leiband (geen uitlooplijn)

Een speeltje

Heel veel snoepjes (kleine hap-slik-weg snoepjes)

Het lidgeld (€85)

Inschrijvingsformulier: zie hierboven

U krijgt van ons:

Een lidkaart

Een clicker

Een klein woordje zodat u van start kan gaan.

Verlenging lidmaatschap:

U krijgt tijdig een email dat u lidmaatschap verloop en dat deze eenvoudig kunt verlengen. Mocht u deze e mail gemist hebben dan kunt u hier voor het verlengen van uw lidmaatschap onderstaand formulier downloaden en invullen.

U brengt het ingevulde formulier + het lidgeld mee naar de les en kunt dit vóór of na de les bij Robert laten verlengen. Bij verlenging van het lidmaatschap wordt de datum van eerste inschrijving ( of voorgaande verlengingsdatum) + 12 maanden gehanteerd als ingang datum van uw nieuwe lidmaatschap. Dit kan afwijken van de inschrijfdatum op uw lidmaatschap kaartje.

Voor het verlengen van uw lidmaatschap in Word klik Hier